back

Пронајди не на картата

Контакт Информации:

Телефон за контакт:
+ 389 34 346 612
+389 34 346 611
+ 389 34 324 610

Факс:
+ 389 34 330 315

e-mail: info@al-maks.com.mk

Адреса: Гоце Делчев б.б

Град: Струмица

Држава: Македонија

Лице за контакт:
Атанас: +389 75 310 920
Михаило: +389 71 908 000

Дистрибутери:
Гевгелија : + 389 34 213 935
Скопје : + 389 2 2549 777

Испрати порака: