АЛ-МАКС

Фирмата АЛ-МАКС ДОО Струмица Р.Македонија е формирана 1997 со единствена цел изградба на Рафинерија на масло. АЛ-МАКС е единствен произведувач на високо квалитетно сончогледово масло “БИСЕР”.

Што е рафинирање

За нас рафинирањето значи унапредување на квалитетот на рафинираното масло, што ги задоволува очекувањата на потрошувачите за вкусот, мирисот, бојата, и векот на траење.

Сончогледово масло

Сончогледовото масло спаѓа во најквалитетните растителни масла. Висока содржина на линолин – незаситени есенцијални масни киселини, витамин Е, како и други природни состојки кои даваат важно биолошко значење во исхраната

Зошто масло „БИСЕР“

Висококвалитетен тим од инжинери, техничари и технолози со примена на висока технологија се гаранција за високиот квалитет на сончогледовото масло „Бисер“, кој со право го носи епитетот „Масло Бр.-1“ во Р.Македонија

АЛ-МАКС Рафинерија за Масло

Квалитет што се бара. Следете ги нашите новости на социјалните мрежи

Facebook
Google+
LinkedIn
YouTube
Twitter