Контакт информации:

+ 389 34 346 611 (фабрика)
+ 389 34 346 612

info@al-maks.com.mk

 

Атанас Пишев

+ 389 75 310 920
atanas@al-maks.com.mk

 

Михајло Крајц

+ 389 71 908 000
mihailo@al-maks.com.mk

моментално работиме на нашата нова веб страна,
ви благодариме на разбирањето...