Квалитетот
на 1-во место

Повеќе од две децении најдоброто сончогледово масло за јадење
- Без Холестерол
- Природен извор на витамин Е
Признаено од голем број кулинари и гастрономи ширум светот
Прочитај повеќе Ал-Макс
Масло за јадење Бисер - Добро познат квалитет
Готвиме со Масло Бисер
Салата
Бисер Лого
Масло Бисер
100% Сончогледово Масло
Маслото Бисер е составен дел на традиционална гурманска кујна со висока содржина на линолин – незаситени есенцијални масни киселини, витамин Е, како и други природни состојки кои даваат важно биолошко значење во исхраната
Зошто Бисер ?
Icons-Pawsitive

Сончогледово
Масло

Icons-Pawsitive

Природен
Витамин Е

Icons-Pawsitive

БЕЗ
Холестерол

_

Различни
Пакувања

Icons-Pawsitive

Сопствено
Производство

Icons-Pawsitive

Меѓународно
признаен

Рафинерија за масло Ал-Макс Струмица
Повеќе од две децении рафинерија за сончогледово масло Ал-Макс работи по највисоки стандарди и најнови технологии. Произведувајќи го најдоброто масло во Македонија - Бисер, во различни PET амбалажи
Made in Macedonia
100% Рафинирано Масло Бисер
PET_Icon
PET_Icon2
PET_Icon3
Палета на производи на Масло Бисер
Icons-Pawsitive

Dog Boarding

While you’re on holiday, here’s where furry friends will spend their time.
Icons-Pawsitive

Cat Boarding

We have highest quality accommodations for even the fussiest feline.
Icons-Pawsitive

Pet Grooming

Your dog will leave feeling happy, looking and smelling great.
Icons-Pawsitive

Pet Taxi

If you are short on time we can arrange taxi transport for you.
Новости
Масло Бисер - со љубов за најмалите

Моите деца уживаат кога готвиме заедно, Маслото БИСЕР е незаменлив при секое приготвување на јадењето

Наташа

Секоја сезона правиме Домашен Ајвар, најдобриот вкус е комбинација на Македонска Паприка и се разбира Маслото Бисер

Радмила

Недела е ден за Скара и Пикник, приготвуваме вкусно месо подмачкано од најдоброто масло Бисер

Александар
Лого Ал-Макс Струмица - Рафинерија за масло за јадење
Контакт
Атанас Мучев бр.2
Пон - Пет: 7:30 - 15:30
Регистрирај се!