bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Icons-Pawsitive
КЛУЧОТ НА УСПЕХОТ
Нашиот тим работи напорно да одговори на сите ваши барања.
_
РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник - Петок: 07:30 - 16:30
Сабота: 07:30 - 15:00
Недела: не работен ден
Icons-Pawsitive
АДРЕСА
Атанас Мучев бр.2
2400 Струмица
Република Македонија

  КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

  Информации (фабрика)

  + 389 34 346 611
  info@al-maks.com.mk

  Атанас Пишев

  + 389 75 310 920
  atanas@al-maks.com.mk

  Михајло Крајц

  + 389 71 908 000
  mihailo@al-maks.com.mk

  Правна служба

  + 389 71 226 767
  katerina@al-maks.com.mk

  Лого Ал-Макс Струмица - Рафинерија за масло за јадење
  Контакт
  Атанас Мучев бр.2
  Пон - Пет: 7:30 - 15:30
  Регистрирај се!