РАФИНЕРИЈА ЗА МАСЛО10.000 м2
25 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

РАФИНЕРИЈА ЗА МАСЛО АЛ-МАКСПовеќе од 25 години
на пазарот

Веќе 25 години на пазарот, континуирано растеме и ја оправдуваме довербата на нашите потрошувачи. Кон крајот на 1998 година ја изградивме Рафинеријата за масло „АЛ-МАКС“ ДОО - Струмица Р.Северна Македонија , на површина од 10.000 m2. Од тогаш па сѐ до денес, ние сме единствените производители на високо квалитетно рафинирано 100% сончогледово масло во Република Северна Македонија.

Тимот од високо квалитетни инженери, техничари и инженерски технолози, заедно со напредната технологија што се применува е гаранција за високиот квалитет на сончогледовото масло „БИСЕР“, кое со право го носи епитетот „масло бр.1 во Р.Северна Македонија“.

Сончогледовото масло под брендот „БИСЕР“ е спакувано во неколку различни ( PET ) пакувања.

Технологија на производство

Рафинеријата за масло ,,АЛ-МАКС,, ДОО е направена со најсовремена технологија во која се вградени во еден континуиран процес апарати и машини од реномираните производители ,,АЛФА ЛАВАЛ,, од Р.Шведска и ,, КЕРТИНГ,, од Р.Македонија.

Рафинирање на суровина

За нас рафинирањето од суровина до високо квалитетно рафинирано 100% сончогледово масло значи унапредување на квалитетот на рафинирано масло што ги задоволува очекувањата на потрошувачите за вкусот, мирисот, бојата и рокот на употреба.

Дневен Капацитет

Согласно со дневниот капацитет од 100 тони Рафинеријата „АЛ-МАКС“ ДОО во секој момент располага со повеќе од 500 тони на готов производ од маслото за јадење под бренд „БИСЕР“ во магазините кои се спремни да го испорачаат нашиот производ до крајните потрошувачи.

_

АЛ-МАКС - ВАШИОТ СИГУРЕН ПАРТНЕР

          Рафинеријата за масло „АЛ-МАКС“ ДОО е единствен произведувач на високо квалитетно 100% сончогледово масло под марка „БИСЕР“ кое се пакува во неколку различни големини и тоа: амбалажа од 850мл., 905мл., 1 литар, 4.750мл, 5 литри и од 10 литри запакувани во термо фолија.

          Рафинеријата за масло „АЛ-МАКС“ ДОО има повеќе од 2500 трговски партнери низ Република Mакедонија и надвор како Р.Косово, Р.Албанија, Р.Бугарија и Р.Србија.

          Рафинеријата за масло „АЛ-МАКС“ ДОО работи со капацитет од 90 – 100 Тони за 24 часа на високо квалитетно рафинирано сончогледово масло.

Сончогледово масло Бисер - 850 мл
Бисер 850мл
Сончогледово масло Бисер - 850 мл
Бисер 905мл
Сончогледово масло Бисер - 4750 мл
Бисер 4750мл
Сончогледово масло Бисер - 5л
Бисер 5л
Сончогледово масло Бисер - 10л
Бисер 10л

Брендирање на
ваш производ

Icons-Pawsitive
ЕТИКЕТИ
Нашата компанија располага со капацитети за производство, полнење и испорака на сончогледово масло под името на Вашата трговска марка ( PL ). Исто така и полниме под Ваша трговска марка ( PL ) и Медитеранска мешавина од Рафинирано сончогледово масло и екстра маслиново масло, Рафинирано масло од репка, Рафинирано масло од соја, одржувајќи го квалитетот на највисоко ниво, а имаме и систем за полнење и испорака на Рафинирано маслото во цистерни-камиони, и испорака во ,, FLEXITANK ,, за транспорт на храна.
Icons-Pawsitive
КВАЛИТЕТ
Нашата компанија ги има следните сертификати:
• IFS Food
• ISO 22000:2018
• HACCP
• Halal - ( во процедура на добивање )
• Kosher – ( во процедура на добиање )
Лого Ал-Макс Струмица - Рафинерија за масло за јадење
Контакт
Атанас Мучев бр.2
Пон - Пет: 7:30 - 15:30
Регистрирај се!