Kualiteti
në vendin e 1-rë

më shumë se dy dekada vaji i lulediellit më i mirë për ushqim
- Pa kolesterol
- Burim natyral i vitaminës E
I pranuar nga shum kuzhinjerë dhe gastronom në mbarë botën
https://al-maks.com.mk/wp-content/uploads/2022/04/procitaj_poveke_almaks_albanian.png
https://al-maks.com.mk/wp-content/uploads/2022/04/biser_zejtin.png
Готвиме со Масло Бисер
Салата
https://al-maks.com.mk/wp-content/uploads/2022/04/biser_al_logo.png
Масло Бисер
100% Vaj luledielli
Vaji Biser është pjesë përbërëse e kuzhinës tradicionale gustator me një përmbajtje të lartë të linoleinës - acide yndyrore esenciale të pangopura, vitaminë E, si dhe përbërës të tjerë natyralë që i japin ushqyerjes kuptim të rëndësishëm biologjik
Pse Biser ?
Icons-Pawsitive

Vaj
luledielli

Icons-Pawsitive

Vitamin
E natyrale

Icons-Pawsitive

PA
Kolesterol

_

Paketa
të ndryshme

Icons-Pawsitive

Prodhim
vetanak

Icons-Pawsitive

I pranuar
ndërkombëtarisht

Rafineria e vajit AL-MAKS Strumicë
Për më shumë se dy dekada, rafineria e vajit të lulediellit AL-MAKS funksionon sipas standardeve më të larta dhe teknologjive më të fundit. Duke prodhuar vajin më të mirë në Maqedoni - Biser, në ambalazhe të ndryshme PET
Made in Macedonia
100% Рафинирано Масло Бисер
PET_Icon
PET_Icon2
PET_Icon3
Палета на производи на Масло Бисер
Icons-Pawsitive

Dog Boarding

While you’re on holiday, here’s where furry friends will spend their time.
Icons-Pawsitive

Cat Boarding

We have highest quality accommodations for even the fussiest feline.
Icons-Pawsitive

Pet Grooming

Your dog will leave feeling happy, looking and smelling great.
Icons-Pawsitive

Pet Taxi

If you are short on time we can arrange taxi transport for you.
TË REJA
https://al-maks.com.mk/wp-content/uploads/2022/04/biser_albanian.png

Dita e diel është për zgarë dhe piknik, përgatisim mish të shijshëm, të lyer me vajin më të mirë Biser

Natasha

Çdo sezon bëjmë Ajvar shtëpiak, Shija më e mirë është një kombinim i specave maqedonase dhe natyrisht vajit Biser

Radmila

Fëmijët e mi kënaqen kur gatuajmë së bashku, vaji Biser është i pazëvendësushëm gjatë secilës përgaditje për ushqim

Aleksandar
https://al-maks.com.mk/wp-content/uploads/2022/04/Logo-AlMaks-strumica.png
KONTAKT
Atanas Muchev br.2
Hënë - të Premte: 7:30-15:30
Regjistrohu!