100% Vaj luledielli Pjesë përbërëse e çdo familjeje

Vaji Biser është pjesë përbërëse e kuzhinës tradicionale gustator me një përmbajtje të lartë të linoleinës - acide yndyrore esenciale të pangopura, vitaminë E, si dhe përbërës të tjerë natyralë që i japin ushqyerjes kuptim të rëndësishëm biologjik.
БИСЕР - ПРИРОДЕН ИЗВОР НА ВИТАМИН Е

Procesi i prodhimit

Njoftohuni shkurtimisht se si prodhohet vaji më i mirë në Maqedoni – Biser
1
LËNDA E PARË

Vaji i papërpunuar i lulediellit që vjen në fabrikën tonë shtypet nga kokrra e plotë e lulediellit. Lënda e parë që e përdorim e furnizojmë nga furnizues të përhershëm të cilët garantojnë kualitetin dhe sigurinë e lëndës së parë.

2
PËRPUNIMI

Përpunimi i lëndës së parë dhe prodhimi i vajit të përfunduar BISER përbëhet nga disa hapa: heqja e gumzave, neutralizimi, tharja dhe zbardhja, dimërimi dhe deodorizimi.

3
TEKNOLOGJIA

Teknologjia e përfitimit e vajit të papërpunuar përbëhet nga shtypja e kokrës së lulediellit me çka përfitohet lënda e parë, të cilën më tej e përpunojmë, në vaj ushqimor të gatshëm 100% luledielli.

4
KUALITETI

Kualiteti i vajit kontrollohet në laboratorin tonë uzinë, çdo ditë nga ekspertët tanë - teknologë. Gjithashtu kualiteti i vajit Biser, vërtetohet edhe nga ana e laboratorëve të autorizuar të akredituar.

5
PRODUKTI FINAL

Mbushja e vajit kryhet në mënyrë mekanike. Nga makina dalin shishe të mbushura me vaj gatimi të cilat më pas paketohen dhe dërgohen në një magazinë për ti rënditur. Disponojmë, me makina tona për prodhimin e PET ambalazhës, në të cilat mbushet produkti ynë.

Ваши рецепти и препораки

Recetat dhe
rekomandimet tuaja

Recetat dhe
rekomandimet tuaja

BISER-BURIM NATYROR I VITAMINËS E

A e keni ditur se për stil jetese të shëndetshme dhe detoksikim të e organizmit është e nevojshme që të konsumoni Vitamin E çdo ditë. Vaji Biser për ushqim është burim natyral i Vitaminës E dhe nuk përmban kolesterol. Konsumimi ditor i vajit të lulediellit 100% të rafinuar ndihmon në rikthimin e vitalitetit dhe rrit qëndrueshmërinë fizike të trupit!

bt_bb_google_maps_coverage_image
Рафинеријата за масло „АЛ-МАКС“ ДОО
ADRESA
Atanas Muchev br.2, Strumicë, Republika e Maqedonisë
Telefoni
+389 (34) 324 610
+389 (75) 310 920
Email
info@al-maks.com.mk
https://al-maks.com.mk/wp-content/uploads/2022/04/Logo-AlMaks-strumica.png
KONTAKT
Atanas Muchev br.2
Hënë - të Premte: 7:30-15:30
Regjistrohu!