RAFINERIA E VAJIT10.000 m2
20 vjet traditëА

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

RAFINERIA E VAJIT AL-MAKS më shumë se 20 vjet
në treg

Në fund të vitit 1998 u ndërtua rafineria e „AL-MAKS“ SHPK, në një sipërfaqe prej 10.000 m2 dhe ka filluar punën dhe që atëherë e deri më sot ne e shesim produktin tonë në tërë Republikën e Maqedonisë dhe jashtë saj.

Rafineria e vajit „AL-MAKS“ SHPK nga Strumica  ka 90 të punësuar, duke përfshirë një ekip me kualitet të lartë inxhinierësh, teknikësh dhe teknologësh cilësor, kështu që aplikimi i teknologjisë së lartë është garanci për kualitetin e lartë të vajit të lulediellit “BISER” i cili me të drejtë mban epitetin “Vaji nr. 1 në Republikën e Maqedonisë – prodhuar në Rafinerinë e Vajit “AL-MAKS” SHPK nga Strumica.

Teknologjia e prodhimit

Rafineria e vajit „AL-MAKS“ SHPK është bërë me teknologjinë më moderne në të cilën në proces të vazhdueshëm instalohen aparatet dhe makineritë nga prodhuesit e njohur “ALFA LAVAL” nga Republika e Suedisë dhe “KERTING” nga Republika e Maqedonisë.

Rafinimi i lëndës së parë

Për ne, rafinimi nga lënda e parë në vaj luledielli 100% të rafinuar me kualitet të lartë do të thotë përmirësim i kualitetit të vajit të rafinuar që plotëson pritshmëritë e konsumatorëve për shijen, aromën, ngjyrën dhe afatin e përdorimit.

Kapaciteti ditor

Bazuar në kapacitetin ditor prej 100 tonësh, Rafineria “AL-MAKS” SHPK në çdo moment disponon më shumë se 500 tonë produkt të gatshëm vaj gatimi nën markën “BISER” në magacinat që janë të gatshme për të ofruar produktin tonë tek konsumatorët fundorë.

_

AL-MAKS PARTNERI JUAJ I SIGURT

Rafineria e vajit „AL-MAKS“ SHPK është prodhuesi i vetëm i vajit të lulediellit 100% të kualitetit të lartë nën brendin “BISER” i cili është i paketuar në disa përmasa të ndryshme, si më poshtë: ambalazhim 850ml, 905ml, 1 litër, 4.750ml, 5. litra dhe 10 litra të paketuara në folie termike.

Rafineria e vajit “AL-MAKS” SHPK ka më shumë se 2500 partnerë tregtarë në gjithë Republikën e Maqedonisë dhe jashtë saj si Republika e Kosovës, Republika e Shqipërisë, Republika e Bullgarisë dhe Republika e Serbisë.

Rafineria e vajit “AL-MAKS” SHPK funksionon me kapacitet prej 90 – 100 tonë vaj luledielli të rafinuar të kualitetit të lartë në 24 orë.

Сончогледово масло Бисер - 850 мл
Biser 850ml
Сончогледово масло Бисер - 850 мл
Biser 905ml
Сончогледово масло Бисер - 4750 мл
Biser 4750ml
Сончогледово масло Бисер - 5л
Biser 5l
Сончогледово масло Бисер - 10л
Biser 10l

Brendimi i
produktit tuaj

Icons-Pawsitive
ETIKETAT
Prodhimi ynë ka mundësi për prodhimin, paketimin dhe dërgimin e produkteve me etiketën tuaj.
Icons-Pawsitive
KUALITETI
Duke u angazhuar për implementimin e klauzolave të standardit të cilësisë ISO 9001, HACCP dhe ISO 14001, Rafineria e vajit "AL-MAKS" SHPK Strumicë, respektivisht ekipi menaxhues i udhëhequr nga udhëheqësi i kompanisë, merr përsipër që të kujdeset edhe më shumë për kualitetin e produktit të sajë për kënaqësinë e përgjithshme të konsumatorit përfundimtar, punonjësve të kompanisë dhe bashkëpunëtorëve të tjerë dhe për mbrojtjen e mjedisit.
https://al-maks.com.mk/wp-content/uploads/2022/04/Logo-AlMaks-strumica.png
KONTAKT
Atanas Muchev br.2
Hënë - të Premte: 7:30-15:30
Regjistrohu!